четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Прощъпулник




Когато има бебе в къщата освен всички суетни около него има и традиции, които трябва да се спазват, макар че в днешно време традициите не са това което бяха, но все пак са повод за празник и забавление.

И така: нашето мъничко човече вече си купи краченца и според традицията това трябваше да се отпразнува, а и да погадаем  какво ще е бъдещата му професионална ориентация ;).

Както повелява традицията трябва да има питка и различни предмети, наречени и синволизиращи различни професии.









И ето, че теренът за събитието е подготвен,








питката е готова,
















отборът е строен и готов да види каква ще е думата на Съдбата :).




От всички предмети мъникът избра първо хармоника след това калкулатор и накрая бъркалка.
Нямам представа каква точно ще бъде комбинацията между тези професии, но е важно каквото и да работи да го прави с любов и отговорност.


И като на истински празник не може да няма и торта (това е тофи-фи торта по рецепта на Йоли), декорацията на която да е в унисон със събитието.

















Пожелаваме на нашето мъничко човече да расте безгрижно, щастливо и да стане един умен и достоен човек!!!
Ние ще го обичаме и подкрепяме във всеки един момент!!







P.S. Събитието отдавна отмина, но емоциите остават и сега, когато най-накрая дойде моментът да ги споделя с Вас и тази публикация отново се върнах към тях с умиление и усмивка!

2 коментара:

  1. Ехаа,прекрасен,малък,елегантен господин...и то проходил!:)Да е жив и здрав!Пътя му да е без препятствия и да го отведе към щастието!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Миленка за прекрасните пожелания и както се казва Чул те Господ!! Много щастливи ни прави всички това човече!! Наистина внуците са по-мили :), сега вече разбирам смисъла на този израз!
      Прегръдки, миличка и слънчеви почивни дни!!

      Изтриване